sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Tikrun toiset agilitykisat

Ensimmäisen erittäin menestyksekkään kisapäivän jälkeen tuntui vaikealta lähteä uudelleen kisaamaan. Kun takana on kaksi nollavoittoa, ei oikein osannut tavoitteita asettaa. Jännitti, mutta ei kuitenkaan jännittänyt. Eikä myöskään oikein osannut asennoitua. Ei tämän näin hyvin pitänyt mennä.

Haminassa kisoissa oli kuuma, lähes + 30 astetta ja hiekka pöllysi. Ensimmäinen rata oli ihan kiva ja suoraviivainen. Tikrulla oli todella hyvä vire ja vauhti, mutta se kostautui siinä että en varmistanut keppejä kunnolla loppuun vaan hätäilin itse liikaa. Toinen virhe tulikin sitten keinulla, vauhti keinulle oli hyvä, mutta en himmannut tarpeeksi, jolloin tuli lentokeinu. Sen verran hyvä ärräpää tässäkohtaa pääsi, että toisen radan kontaktit Tikru teki varmasti!

Toinen rata meni ihan kivasti. Vauhti ei ollut Tikrun parhaimmistoa. Kuumuus sekä yksi lähtö alla verotti hieman vauhtia. Kuitenkin Tikru teki erittäin hyvin, varmasti ja tarkasti. Kontakteihin olin ihan tyytyväinen. Ja kuten videoltakin kuuluu, keinun pelasin varman päälle :D

Tikrun nollarata

Ja tietysti tässä vielä muutama kuva meidän tiimistä, sekä ylpeästä Tikrusta saavutettuaan ensimmäisen agilitySERTin ja luokkanousun kakkosiin.

Hopea ei ole häpeä, varsinkin kun sillä irtosi SERT

Ylpeä Tiikeri palkintojensa kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti