sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Agiliitoa


Viikottaiset agility treenit sujuivat kutakuinkin niin Ruutilta kuin Tikrulta mallikkaasti. Ruutilla ei montaa kertaa takana ole, ja pienistä kärsivällisyyspuutteista huolimatta pieni mies menee oikein mallikkaasti. 



Tikrulla agiliidossa puomi ja A ovat edelleen haasteita. Neitonen ei malttaisi ottaa kontakteja kunnolla joten seuraavissa treeneissä tehdään sitten pieni taktinen muutos. Kokeiltiin jo lauantaina tehdä puomilla sitä että alastulokontaktilla pitäisi istua. Tehtiin siis puomi, karjaisin koskee ja sitten perään istu. Tikru pysähtyi ja katsoi pöyristyneenä, että oletko tosissasi. No, kyllä se siihen istui, ja istuikin nätisti 2 on 2 off :D. Tällä tatiikalla sitten mennään puomia jatkossa. A:lle pitäisi vielä jotain keksiä. Kontaktin A:lla se ottaa tarkasti kun itse juoksen mukana. Tätä täytyy nyt sitten alkaa treenaamaan, että ottaisi kontaktin hyvin, vaikka itse juoksen missä tahansa.
Videossa Tikru ei ihan ole parhaimmassa nopeusvauhdissaan. Kolmen tunnin riekkuminen päivällä kavereiden kanssa vei suurimman terän pois vauhdista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti