maanantai 16. syyskuuta 2013

Agilityä ja pieniä vihreitä miehiä

Tikrun kanssa takana loistavat agiliito treenit. Tikru toimii kuin unelma agilityssä nykyään. Se malttaa kuunnella ja keskittyä tekemiseen. Rata oli vauhdikas, mutta vaati tiukkoja käännöksiä ja ohjaajalta tarkkuutta. Keppien kanssa on vielä tekemistä, Tikrun motivaatio kun ei ihan koko keppijonoa aina oikein vielä jaksa. Mutta kaikki ajan kanssa ja lokakuussa sitten keppi ja kontakti kurssia.

Positiivista on se että kontaktit Tikru malttaa nyt ottaa kunnolla. Neljä viikkoa jouduin keskeyttämään radan aina kun kontakti meni persiilleen, joten oppi taisi mennä perille. Kiva loppuu kun perseilee ;)

Pieniä vihreitä miehiä taas Ruutin elämässä. Meidän pikku alapurentainen oli Anidentissä kontrollissa ja jotta alakulmurit saataisiin säästettyä, jouduttiin sitten operaatioon. Oikea alakulmahammas pureutui ylä12- ja 13- hampaiden sisäpinnalle kitalakeen. Tämän seurauksena oikea ylä12- ja 13- hampaat poistettiin ja yläleukaa muotoiltiin kourumaiseksi. Oikean alahampaan kruunuun tehtiin pidennys, jonka tavoitteena on ohjata alakulmahammas yläikenen ohi. Toivottavasti tästä operaatiosta on nyt sitten apua, että alakulmurit saadaan pidettyä.

Nyt tuo pienisuuri mies tuolla juoksee pakoon pieniä vihreitä miehiä ja toipuilee operaatiosta. Toivottavasti huomenaamulla on jo parempi pössis.

Nyt sitten muutamia päiviä kipulääkettä ja kaksi viikkoa suun huuhtelua. Pureskelut kielletty ja pehmeällä ruoalla mennään. Kahden viikon päästä sitten kontrollia, että kaikki on hyvin. Kolme kuukautta kruunun olisi tarkoitus olla ohjaamassa tuota kulmurin suuntaa.

On se vain reipas pikkumies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti