perjantai 27. syyskuuta 2013

Viikon treenikooste

Tämä viikko on mennyt kiireellä. Janin loukattua selkänsä, on Tikru päässyt ainoastaan mamman kanssa agilityyn. Agility meni ihan kivasti, hieman ylivirettä neitosella oli ;) Mutta kun ylimääräinen tärinä saatiin pois, niin malttoi taas kuunnella. Mamma taasen sekoili hieman ohjausten kanssa, mutta aina ei voi mennä niin kuin Strömsössä.

Ruuti on edelleen kovan tavaran pureskelu kiellossa, joten treenit tämän veijarin osalta on myös ollut katkolla. Viime viikon perjantaina pääsi Ruuti kuitenkin treenaaman hakua. Iltaruoka tuli mukavasti neljällä maalimiehellä, kun poitsin piti harjoitella korrektia maalimies käytöstä. Ruuti on käyttäytynyt röyhkeästi maalimiehillä, tarkoittaen että mennään suoraan syliin ja naamalle ;) Nyt sitten koetetaan saada hieman kärsivällisyyttä tuohon käytökseen. Ja hyvin Ruuti tajusi jo ensimmäisellä maalimiehellä, että menemällä syliin asti purkki ei aukea, ja kun istuu odottamaan korrektisti saa ruokaa ;) Fiksu kaveri.

Rico on tällä viikolla päässyt treenaamaan hieman enemmän. Tiistain Rally-Toko meni taas kiljumiseksi. Isomies on niin tärinässä kun pääsee tekemään, että pitää aina mammalle kiljua. Kiljumista ollaan yritetty hillitä sillä, että rata mennään aina alusta astin uudestaan joka kerta kun isomies kiljuu. Ei tuo kaveriole ihan fiksuimmasta päästä, koska se vaatii aina noin viisi uudelleen aloitusta ennen kuin Ricolla lamppu syttyy :) Aina ei voi olla penaalin terävin kynä.

Ricon kehon hallinta kurssi sujui taas aivan priimasti. Rico osaa käyttää takapäätään loistavasti! Onnistuttiin jopa peruuttamaan puun ympäri ilman että minä tulin perässä. Takajaloilla 360 asteen pyörähdys sujui kuin vanhalta tekijältä. Paljonkohan sais jos Ricon myisi sirkukseen...

Viikonloppu on nyt treenivapaa, saavat koirat hieman levätä. Maanantaina sitten Anidenttiin Ruutin kanssa kontrolliin. Katotaan josko saisi jo pureskella kovaa että päästään treenaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti